Hálózatépítés online marketing eszközök segítségével, meghívás és bemutatózás nélkül!

Kíváncsi vagy rá, hogyan tudsz felépíteni egy európai életszínvonalat biztosító vállalkozást az automatizált rendszereink segítségével?

Első lépésként, nézd végig a videókat!

Valódi szabadság, függetlenség. Teljesítménykényszer és országhatárok nélkül.
Valósítsd meg kitűzött céljaidat!

Stabil, passzív bevételt biztosító vállalkozás rugalmas időbeosztással?

Rövid idő alatt elérhető

Üzleti modellünknek köszönhetően a befektetett időddel és energiáddal arányos, kiszámítható jövedelemre tehetsz szert akár rövid időn belül és ezáltal megteremtheted saját magad és családod számára az igazi anyagi biztonságot.

Komoly indulótőke nélkül

Itt mindenki egyenlő esélyekkel indul, mert nincsenek drága kezdőcsomagok vagy magas belépési díjak. Nem kell milliókat, de még százezreket sem beinvesztálnod a vállalkozásod elindításába.

Korrekt üzlet, több évtizedes múlttal

Az üzleti modell mögött a Calivita cég áll, amely több, mint 30 éve korrekt partnerként segíti tagjait abban, hogy megvalósítsák álmaikat.

Online végezhető tevékenység

Csapatunkat a kisvállalkozások körében is használt online marketing eszközök segítségével építjük, így ha nem akarsz vagy nem tudsz, ki sem kell mozdulnod az otthonod kényelméből.

Levesszük a legtöbb terhet a válladról.

Nézd meg milyen eszközöket biztosítunk a számodra a csapatod felépítéséhez!

Korszerű, minőségi termékek

Nagy üzletet csak megbízható, piacképes termékekre érdemes építeni. A Calivita termékcsaládja 30 éve bizonyít Magyarországon és további 30 másik országban.

Logisztika

A vásárlóidtól és csapattagjaidtól beérkező megrendeléseket a Calivita cég dolgozza fel és szállítja ki a termékeket, neked nincs gondod a logisztikára.

Landing és sales oldalak

Készen kapod az online munkatárs toborzáshoz szükséges marketing eszközöket, amelyekkel nincs más dolgod, mint használatba venni őket.

N

Akciók, kedvezmények

Calivita tagként folyamatos 25 % kedvezménben részesülhetsz és további kedvezményekre, időszakos akciókra leszel jogosult.

Brandépítő weboldal

A személyes márkádat hatékonyan támogató és a saját stílusodra szabható weboldal is a rendelkezésdre áll a munka során. Ráadásul összkötheted a webshopoddal is.

E-mail kampányok

Az online marketing eszközök segítségével összegyűjtött érdeklődőidnek folyamatos és időszakos e-maileket küldünk, amivel ösztönözzük őket a vásárlásra és a csatlakozásra.

Kiadványok

Az értékesítés megkönnyítését segítik a gyönyörű termékkatalógusok, prospektusok, szórólapok és a Calivita saját kiadású magazinja a ShineOn.

Webiroda

Itt tudod nyomon követni a vásárlóid megrendelését, a csapatod alakulását, a bónuszod növekedését és itt találod az üzletmenetedet megkönnyítő nyivántartási felületeket és mindenre kiterjedő statisztikákat.

E-learning rendszer

Ez a rendszer biztosítja, hogy akkor és ott tanulhass, ahol neked a legkényelmesebb. A képzés lépésről lépésre, oktatóvideók segítségével adja át neked a csapatépítéshez és termékértékesítéshez szükséges összes tudást.

Webshop

Naprakész, termékekkel feltöltött saját webshopot kapsz, amelyet azonnal használatba vehetsz. Nincs más dolgod vele, mint minél több embert beterelni a webshopba.

Online és offline események

A munkatárstoborzás elősegítésére kétheti rendszerességgel megrendezésre kerülnek ún. infoestek az ország több megyéjében. A termékértékesítést online termékakadémia segíti, ahol neves orvosok mutatják be a készítményeket.

Mentori támogatás

Nem hagyunk magadra! Mindig lesz mögötted egy tapasztalt szponzor, akitől kérdezhetsz, gyakorlati tanácsot kérhetsz.

Hogyan indítsd be az automatizált, online vállalkozásodat?

1. Regisztrálj a csapatunkba!

Vásárolj a webshopunkban Calivita partner áron, minimum 23.000 Ft értékben és ezzel máris csatlakoztál hozzánk. Itt nincs havi vásárlási kötelezettség és nincsenek rejtett költségek, kockázatmentesen el tudsz indulni.

2. Fogyaszd és ismerd meg a termékeket!

Ismerd meg a Calivita termékpalettáját, próbáld ki a megvásárolt termékeket és ha elnyerték a tetszésed, akkor fogyaszd őket rendszeresen, mert nincs jobb referencia a saját tapasztalataidnál.

3. Használd a rendelkezésedre bocsátott eszközöket!

A Calivitától rengeteg eszközt ingyen megkapsz. Saját, mindig naprakész webshopot, személyre szabható weboldalt, webirodát, ahol nyomon tudod követni a vásárlóidat és még sok minden mást, amely segíti a munkádat. Nincs más dolgod, mint használni ezeket az eszközöket.

Ezzel már önmagában el tudnál boldogulni, ha értesz egy kicsit az online marketinghez és készítettél már a social médiában fizetett hirdetéseket. Viszont, ha még teljesen szűz vagy ezen a területen, akkor ne állj meg itt!

4. Igényeld az automatizált toborzó és képzési rendszerünket!

Ez egy nagyon átfogó rendszer, amely magában foglalja a marketing eszközöket, amelyek elkezdik neked termelni az érdeklődőket, illetve a csatlakozókat. Emellé kapsz egy nagyon komoly videós e-learning programot, hogy használni tudd ezeket a marketing eszközöket és megismerd a CaliVita rendszerét a termékeivel együtt.
Ennek díja, havi 7.990 Ft.
FONTOS! A toborzórendszert csak a saját csapatunk tagjai részére biztosítjuk, ezért mindenképpen erről az oldalról lépj át a webshopba

5. Üzemeld be az automatizált toborzórendszert!

A lépésről lépésre videóknak köszönhetően mindent meg fogsz tudni csinálni, mert nagyon részletesen tanítjuk meg neked. Így nincs más dolgod, mint beüzemelni a toborzórendszert, hogy elkezdje neked szállítani a vásárlókat, érdeklődőket és a csatlakozókat.

GY.I.K.

Ki lehet tagja a Calivita-nak?

Minden, a vonatkozó jogszabályok előírásai értelmében nagykorúnak számító személy, bejegyzett vállalkozás vagy szervezet.

Mennyibe kerül a tagság és hogyan tudok regisztrálni?

Nincs tagsági díj és havi kötelező vásárlás sem. A regisztrációhoz egyetlen alkalommal minimum 23.000 Ft értékben kell online vásárolnod.

Meddig érvényes a Calivita tagság?

Ha egy adott naptári évben július 1. előtt regisztrálsz, akkor a tagságod az év végén fog lejárni. Ha július 1-jén vagy azt követően lépsz be tagjaink sorába, akkor a tagság a következő év végéig érvényes. A tagságodat úgy tudod meghosszabbítani, ha egy éven belül újra vásárolsz 23.000 Ft értékben. 

Egy másik hálózatnál építek csapatot. Lehetséges-e csak a toborzórendszert megvásárolni?

Az online toborzórendszer és a hozzá tartozó képzés a Calivita üzleti modelljére és termékcsaládjára épül. Kizárólag Calivita tagok tudják használni, így nincs lehetőség csak a toborzórendszert megvásárolni. 

Mennyit tudok megkeresni ezzel? Hogy működik a rendszer?

A jövedelmed az általad és a csapatod által forgalmazott termékek mennyiségétől függ. Természetesen minél több időt és energiát fektetsz új partnerek bevonásába és a termékek forgalmazásába, annál többet fogsz keresni. 

Hogyan juthatok hozzá az online toborzást segítő eszközökhöz?

Az online marketing eszközökhöz és a hozzá tartozó képzéshez a csatlakozásod után juthatsz hozzá. Miután taggá válsz, a rendszerünk automatikusan küld neked egy levelet, amelyben benne vannak a legfontosabb információk. Az online toborzórendszer havi díja 7.990 Ft. Miután az első hónap díját bankkártyával kifizetted, megküldjük részedre a hozzáférést az online eszközökhöz.  FONTOS! Ez a rendszer független a Calivitától, így csak a saját csapatunkba tartozó partnerek részére tudjuk biztosítani, ezért mindenképpen ezen az oldalon található csatlakozás gombra kattintva indítsd el a regisztrációdat! Így tudjuk biztosítani, hogy a mi csapatunkba kerülj és hozzáférj az online toborzórendszerhez.

Hogyan tudom lemondani az online toborzást segítő rendszert?

Biztosítunk számodra egy webirodát, ahol minden hónapban le tudod tölteni a toborzórendszer és a hozzá tartozó képzés számláját és ugyanitt egy kattintással le is tudod azt mondani. 

Minden jog fenntartva | Jövőbemutató Megoldások | Adatvédelem | ÁSZF