Nem is tudom hol kezdjem, annyi minden kavarog most bennem. Abból az apropóból írok, mert új szintre léptem, most már nem egyedül vagyok az üzletemben, hanem megérkezett az első munkatársam. 🙂
Két heti aktív munka után, jött az eredmény. Azt tudnod kell, hogy egy hónapja csatlakoztam az InnoFit-hez, karácsony előtt egy kicsivel. Az első hét legfőképp a tanulásról szólt, aztán már a nyakunkon is voltak az ünnepek. Január elején szponzorommal, Kóka Lajossal belevetettük magunkat a munkába és az ő útmutatásainak köszönhetően nagyon gyorsan beérett a munkám gyümölcse. 🙂
A hálózatomat online építem, ami azt jelenti, hogy nem az ismerőseimet keresem meg, hanem az internet segítségével keresek olyan embereket, akik ugyanúgy változtatni szeretnének az életükön, ahogy én is.

Arról már írtam, hogy hirdetéseket adok fel különböző fórumokon, hogy az érdeklődők megtalálják a honlapom, de ezt a hölgyet más forrásból ismertem meg.
A hálózatunknak van egy óriási különlegessége – eszméletlen nagy előny a többi MLM céghez képest -, hogy nemcsak mi magunk keressük a jelölteket, hanem a szponzorvonalunk is segít nekünk ebben. Tehát a szponzorok is beüzemelik a jelöltkereső gépezetet és átadják nekünk az érdeklődőket.

Ugye milyen hihetetlen? Azért teszik ezt, mert nekik is érdekük a munkatársaikat sikerre vinni, hiszen így tudnak egy stabil hálózatot felépíteni. Én is ezt fogom tenni, minden munkatársamat maximális erőbedobással segítem a sikerei elérésében. Persze ez nem azt jelenti, hogy hátradőlünk és nem csinálunk semmit, mert a szponzorunk dolgozik helyettünk, hanem azt, hogy átsegít bennünket az MLM egyik legfontosabb kulcsfeladatán, a listaépítésen. Így biztos lehetsz benne, hogy nem kell a húsz éve nem látott ismerőseidet felhívnod és a barátaidat sem kell zaklatnod, hiszen úgyis ők lesznek azok, akik az üzletedet halálra ítélik. Ez velem is így volt, pedig meg sem kerestem őket. Amikor tudomást szereztek arról, hogy online hálózatépítéssel foglalkozom, lesajnálóan fejtették ki a véleményüket. Nem számít, mert a sikerem szerencsére nem rajtuk múlik és én így is szeretem őket olyannak, amilyenek. 🙂

Szóval felejtsd el az ismerőseidet, mert kudarcra ítélnek és ha elhiszed amit mondanak, akkor igazuk is lesz.

Más módszerrel is lehet sikeres online hálózatot építeni. Az automata rendszereinknek köszönhetően megtaláljuk számodra is azokat az érdeklődőket, akikkel te is szívesen együtt dolgoznál és akik hozzád hasonlóan gondolkoznak.

A hölgy, aki tegnap csatlakozott, ő is változtatni szeretne az életén. Jobbá tenni azt, egy gazdagabb és boldogabb életet szeretne biztosítani a családjának. Hiszem, hogy sikerülni fog neki, hiszen vannak céljai, és hajlandó azért tenni, hogy megvalósítsa azokat. 🙂

A hálózatom bővülésével most már két fő feladatom van. Az egyik, hogy minden erőmmel segítsek a munkatársamnak, hogy minél hamarabb megtapasztalja milyen érzés a siker.
A másik, hogy továbbra is keressem a hozzám hasonló attitűddel rendelkező embereket, hogy ők is megvalósíthassák a legnagyobb álmaikat.

Legyél te a következő, akinek segítek! 😉

Kattints ide és csatlakozz még ma!