Már a gyerekeim megszületése előtt tudtam, hogy mennyire fontos az egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás, de azzal is tisztában voltam, hogy pusztán táplálkozással nem tudom megoldani a megfelelő tápanyag pótlást. Sokáig fogyasztottunk étrend-kiegészítőket, mert nem találtam jobb alternatívát. Hiába adtam a családomnak ezeket a tablettákat, a betegségek nem kerültek el bennünket. A bölcsődés fiam annak ellenére is folyton beteg volt, hogy tömtem belé a gyerekvitaminokat. Nem értettem, hogy miért beteg állandóan, amikor mindent megteszek annak érdekében, hogy ne legyen az. Aztán az InnoFit termékeket megismerve, minden világossá vált számomra. Megosztom most veled ezeket a gondolatokat, remélve, hogy neked is a segítségedre lesznek ezek az új információk. Nagyon sok jó terméktapasztalatunk van, a gyerekek fele annyit sem betegek, de ez egy másik cikk témája. Itt most arról szeretnék írni, hogy miért nem segítettek a vitamintabletták és hogyan segítenek az InnoFit termékek.

Szeretném itt az elején elmondani, hogy ezek a superfoodok sem csodaszerek és gyógyítani sem képesek, hiszen nem gyógyszerek és nem is gyógyhatású készítmények. Amiben én az erejét látom a csodálatos InnoFit termékeknek, az a bennük lévő összetevőkből fakad. A természetben minden növényt megtalálsz, amely által javíthatsz egészségi állapotodon. Akár vashiányra gondolunk vagy egy sima megfázásra, mindig vissza tudunk nyúlni a természet patikájához. Sőt, ha jobban belegondolunk, azért alakulnak ki  vagy állnak fent hosszú ideig ezek a betegségek, mert nem táplálkozunk megfelelően. Az InnoFit termékek pont ebben segítenek, hogy nagyon magas minőségű zöldséget és gyümölcsöt juttassunk a szervezetünkbe a lehető legegyszerűbb módon.

Mi található az InnoFit termékekben?

Nézzük meg először, hogy mi nincs bennük? Nincs bennük semmiféle adalékanyag, hozzáadott cukor és tartósítószer, 100 %-ban a természet által megalkotott növényeket tartalmazza. Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyik termékben mi található pontosan, akkor ide kattintva tudod megnézni. 

A különleges gyártástechnológiának köszönhetően alacsony hőmérsékleten vonják ki belőle a vizet, így nem sérülnek a testünk számára nélkülözhetetlen és fontos tápanyagok és vitaminok. Ez garantálja számunka azt, hogy a szervezetünk megkapjon minden szükséges vitamint és ásványianyagot és minden más fontos anyagot, amit egy gyümölcs vagy zöldség elfogyasztásakor megkapunk. Igazából amikor InnoFit terméket fogyasztunk,  akkor zöldséget és gyümölcsöt eszünk.

Tehát ezek a termékek nem csinálnak semmi mást, mint természetes és koncentrált formában, ellátják a szervezetet zöldséggel és gyümölccsel, amiből aztán a testünk, mint egy svédasztalról kiválasztja magának azokat a tápanyagokat és vitaminokat, amire szüksége van.

Az emberi szervezet teljesen máshogy dolgozza fel az akárcsak részben szintetikus hatóanyagokat, mint amit a természet hozott létre. Sőt, az sem mindegy, hogy ezek a hatóanyagok hogyan vannak kombinálva egymással. Ma már köztudott, hogy bizonyos hatóanyagok segítik egymás beépülését, de mesterségesen nem tudunk jobb kombinációt gyártani, mint amit a természet kitalált. Ráadásul a szervezet sokszor idegenként tekint a különböző vitamin tablettákra, ezért a máj azonnali méregtelenítésbe kezd. Ha zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, akkor a májnak nincs szüksége felesleges munkára. Tehát a vitamintabletták nem tudnak úgy hasznosulni, mint a természetes hatóanyagok, ezért fordulhat elő, hogy a gyerekek a szedésük mellett is gyakran betegek. És ez nemcsak a gyerekekre igaz, hanem a felnőttekre is. 🙂 

Szóval a titok abban van, hogy nem kiegészítjük a táplálkozásunkat, hanem egészségesen táplálkozunk az InnoFit termékek fogyasztásával. Természetesen nem azt mondom, hogy ezentúl ne egyetek zöldséget és gyümölcsöt, sőt, egyetek minél többet, de sajnos annyit képtelenség magunkhoz venni, amivel lefednénk a napi vitaminszükségletünket. Az InnoFit termékeket fogyasztva pedig meg tudjuk tenni. Nálunk bizonyítottak, próbáljátok ki ti is! 🙂 

Ha még többet szeretnél megtudni arról, hogy miben mások az InnoFit termékek, mint az étrend-kiegészítők, akkor kattints ide!