Nagyon sok üzenetet kaptam mostanában azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy az InnoFit online MLM üzlete valóban működik-e? Egyre többen kacérkodnak a gondolattal, hogy elindítsák az InnoFit vállalkozásukat, de szükségük van még egy kis lökésre, egy apró megerősítésre, hogy itt tényleg épül-e a csapat online eszközökkel.
Megértem, hogy így éreznek, hiszen sokan próbálnak az interneten hálózatot építeni, mert azt gondolják, hogy ez sokkal egyszerűbb, mint  hagyományos módszerekkel csapatot építeni. Ez így is van, ennek ellenére mégis sokan sikertelenek az MLM-ben.

Miért van ez így?

Ezt kérdeztem magamtól én is egy pár évvel ezelőtt, amikor online eszközökkel sem sikerült felépítenem a vágyott csapatot.
Most már tudom a választ és ha téged is régóta foglalkoztat ez a kérdés, akkor olvass tovább!

Évekkel ezelőtt, amikor az MLM szerelmesévé váltam, tudtam, hogy a hagyományos – névlista, telefonálás, bemutatózás – módszerekkel nem tudok hálózatot építeni. Amikor engem is megtalált ez a vállalkozási modell, azonnal megértettem a matematikáját és tudtam, hogy ez egy óriási kitörési lehetőség egy hétköznapi ember számára. Mivel engem mindig is érdekelt az online marketing, biztos voltam benne, hogy ebbe az irányba szeretnék elindulni és kikerülni az ismerősök zaklatását, mert attól a hideg ráz.
Megpróbáltam egy hagyományos MLM cégnél online eszközökkel dolgozni, de sajnos ez a cég nem volt nyitott erre az új hálózatépítési modellre, így teljesen magamra maradtam és évek múltán lelkesedés hiányában feladtam az ezirányú terveimet.
Nem volt mögöttem támogató háttér és olyan szponzorvonal sem, akik tudták volna, hogy hogyan kell online csapatot építeni.

Nem adtam fel, tovább keresgéltem, mert tudtam, hogy sok pénzt lehet keresni az MLM-el, és “csupán” egy olyan céget kell találnom, akik kiforrott online rendszerrel dolgoznak és tudják, hogy mi fán terem az online hálózatépítés. Nagyon sokáig keresgéltem, de rá kellett jönnöm, hogy sokan vallják magukat olyan hálózatnak, ahol az internet segítségével épülhet a csapat, de sajnos egyik sem igazán online MLM cég, csak annak vallja magát. Nekem az a módszer, hogy e-mailen vagy messengeren írjak rá egy rég nem látott ismerősömre, nem más módszer, csak egy fokkal közvetettebb. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ez nekem nem járható út.

Éppen ezért jönnek mostanában a kérdések, mert sokan éppen ettől félnek. Azt hiszik, hogy itt is ugyanezt kell csinálni. Leveleket küldözgetni, facebook csoportokba mindenkit meghívni és ömleszteni rá kéretlenül a töménytelen mennyiségű információt.

Nos, ha te is erre vagy valójában kíváncsi, akkor tiszta szívvel elmondhatom, hogy semmi ilyesmit nem csinálunk.

Ez az ami miatt a leginkább imádom az InnoFit-et, mert nem mondvacsinált módszerekkel vallja magát online MLM cégnek, hanem valóban az is.
Itt minden automatizálva van és az új munkatársak tényleg kéz érintése nélkül kerülnek a csapatomba. Nem zaklatok senkit, nem küldök leveleket, nem hozok létre csoportokat. Itt nem csinálunk mást, mint használjuk az online marketing eszközöket, amit bármelyik hagyományos kisvállalkozás.
Ehhez megkapunk minden támogatást, honlapokat, automata vevőszerző rendszereket és  egy nagyon profi képzést is. Ezt pedig megkoronázza egy személyre szabott mentorprogram, ahol vezető hálózatépítők dolgoznak velem együtt az én sikereimen.

Működik-e az InnoFit online hálózatépítő modellje? Igeeeen!!! 😀

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor este lefekszem aludni és másnap reggel arra ébredek, hogy új munkatársak jelentkeztek a csapatunkba. Itt csak egy kisebb zárójeles kitérőt tennék, hogy ha jót akarsz magadnak és szeretnél nyugodtan aludni, akkor ne legyen éjszakára melletted a telefonod. 😀 Többször jártam már úgy, hogy lefekvés előtt még bepillantottam a webirodába és láttam, hogy pár perccel előtte regisztrált valaki. Áhhh… Mondanom sem kell, egész éjjel alig aludtam az izgatottságtól. Azt vártam, hogy reggel legyen és elkezdhessünk a közös munkát.

Ha te is régóta keresed a valódi online MLM lehetőségét, akkor csatlakozz a csapatunkhoz! Nem fogod megbánni!  😉