EGÉSZÍTSD KI ÉLETVITELEDET
INNOFIT TERMÉKEKKEL!

Igazi Superfood: színtiszta zöldség és gyümölcs

A mai rohanó világban a te életviteledbe sem fér bele, hogy mindennap tudatosan odafigyelj a táplálkozásodra? Napi szinten megeszed azt a zöldség és gyümölcsmennyiséget, amely fedezi a napi tápanyagszükségleted?

Egyre nehezebb lépést tartanod egy olyan világban, ahol a gyümölcsök és zöldségek tápanyagtartalma drasztikusan csökken. Ma már képtelenség megenni azt a mennyiséget, ami a napi szükségletet fedezi.

 

Erre kínálnak megoldást az InnoFit termékek. Fogyasztásuk a legegyszerűbb módja, hogy nagyon magas minőségű zöldséget és gyümölcsöt juttass a szervezetedbe annak érdekében, hogy a tested megkapjon minden szükséges tápanyagot és vitamint.

Innofit TopForm

Ez a termék azért született meg, hogy te maximális teljesítményt nyújthass. Ennek alapfeltétele, hogy a szervezeted a legjobb formában legyen. Add hát meg neki, amire szüksége van! Gondosan válogatott, 100% természetes összetevőkből, zöldségekből és gyümölcsökből nyert komplex készítmény.

További infók>>

Innofit Child

A gyermeked gyakran megbetegszik? Többet van otthon, mint közösségben? Segítsd őt abban, hogy az immunrendszere megfelelően tudja ellátni a feladatát, hogy sikeresen kerekedjen felül a baktériumokkal, vírusokkal való harcban!

További infók>>

InnoFit PurFit

A gyümölcsöket egyszerű módon, koncentráltan fogyaszthatod, ezért a mindennapos rohanásban is megfelelően gondoskodhatsz a szíved és az ereid védelméről. Az immunrendszer támogatására, a fertőzések kivédésére is kiváló!

További infók>>

InnoFit OriFit

Értékes vitaminok, növényi enzimek és ásványi anyagok várakoznak az ORIFIT 100% natúr készítményben arra, hogy a szervezetedbe kerülvén támogassák az emésztőrendszered, és ezáltal az összes sejtedet.

További infók>>

Miért egyedülállóak az InnoFIT termékek?

  • A kíméletes gyártási technológia jóvoltából csak a víz kerül kivonásra a gyümölcsökből, így 100%-ban megőrzi az összes beltartalmi értékét.
  • A kész termék  a száj nyálkahártyáján képes felszívódni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a szervezet könnyen és időben gyorsan beépítheti, hasznosíthatja.
  • A teljes növényt tartalmazzák, ennek köszönhetően szinergikus, összehangolt az összhatás, hasznosulás.
  • 1 adag InnoFit termékben a növényi tartalmat nem milligrammokban mérjük, hanem grammokban! Ez a növényi tartalom sokszoros dózist jelent a hagyományos vitaminkészítményekhez képest.
  • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, színezéket, tartósítószert, aromát, ízfokozót stb.
  • FINOMAK, élvezettel fogyaszthatók és változatosan beépíthetők a táplálkozásba!