Mit kell tudni az InnoFit termékekről?

Az InnoFit termékcsalád és a gyártástechnológia már 13 éve van a magyar piacon. 10.000 fős egészségvédő klub épült fel ezidő alatt, akiknek 1/3-a orvos és természetgyógyász.

Az InnoFit termékek fogyasztása a legegyszerűbb módja, hogy nagyon magas minőségű zöldséget és gyümölcsöt juttass a szervezetbe annak érdekében, hogy a tested megkapjon minden szükséges tápanyagot és vitamint eredeti formában.
Az emberi szervezet teljesen máshogy dolgozza fel, az akár csak részben szintetikus hatóanyagokat, sőt az sem mindegy, hogy ezek a hatóanyagok hogyan vannak kombinálva egymással. Ma már köztudott, hogy bizonyos hatóanyagok segítik egymás beépülését és igazából mesterségesen nem tudunk jobb kombinációt gyártani, mint amit a természet kitalált.
Innentől kezdve az InnoFit nem csinál mást, mint fogja a tiszta környezetből származó nagyon magas minőségű zöldséget és gyümölcsöt és egy kíméletes eljárás segítségével kivonja belőle a vizet, így ami visszamarad, az az esszenciális gyümölcs, maga a tiszta hatóanyag.

Biztos te is tudod, hogy ahogy a légnyomás csökken egy magas hegyen, úgy csökken a víz forráspontja, ezért vákumtechnológiával, gyakorlatilag szobahőmérsékleten lehet a vizet eltávolítani úgy, hogy ne sérüljenek a vitaminok, flavonoidok, karotinoidok és más értékes összetevők. 

Ennek a különleges szabadalommal védett gyártástechnológiának köszönhetően semmilyen mesterséges anyag nincs a termékekben. 

Nem tartalmaznak:

  • édesítőszert, cukrot
  • színezőanyagot,
  • tartósítószert,
  • ízfokozót,
  • térfogatnövelőt.

Csak a színtiszta zöldség és gyümölcs, se több, se kevesebb.

Az InnoFitnek jelenleg négy terméke van. Két sűrítmény és két porkoncentrátum. A sűrítményt kiskanállal lehet adagolni, a por pedig kis tasakokban található. Foogyaszthatod szárazon, vagy vízben feloldva. Mindkét formában nagyon finom.
Ha egy adagnyit elfogyasztasz ezekből a termékekből, az felér azzal, mintha nagyjából fél kilónyi nagyon magas minőségű gyümölcsöt és zöldséget megennél, ugyanis a felszívódás már a száj nyálkahártyáján keresztül elkezdődik, így ki tudjuk kerülni a gyomrot és a bélrendszert, ami sokkal magasabb arányú felszívódást tesz lehetővé.
Ez a módszer nagy segítség lehet a felszívódási nehézségekkel küszködőknél.

Ezzel a négy termékkel gyakorlatilag le lehet fedni a szervezet tápanyag igényeit.

Az InnoFit termékei nem étrend-kiegészítők, hanem szuperélemiszerek. Hogy miért jobb ez a szervezetednek, mint a hagyományos táplálékkiegészítők?  Erről itt olvashatsz bővebben.