Szeretném veled megosztani az örömömet, mert elértem az InnoFitnél az első, igazi üzleti szintet! Team Leader lettem! 🙂 Ez az a szint, ahol már egy kisebb csapat vezetője vagyok és innentől kezdve nincs más feladatom, mint a munkatársaimat segíteni abban, hogy ők is minél hamarabb elérjék ezt az üzleti szintet! 

Óriási öröm ezt számomra, mert hagyományos módszerekkel soha nem lehettem volna sikeres hálózatépítő. Tudnod kell, hogy kizárólag online építem a csapatom és ehhez az InnoFit által biztosított automata vevőszerző rendszereket használom. 

Mindamellett, hogy imádom az InnoFit termékeit, amellyel egy egészségesebb életet biztosíthatok a családomnak, megragadtam az üzleti lehetőséget is, ami pedig egy olyan anyagilag stabil és független élet felé repít, amit más MLM cégnél nem tudtam volna elérni.

A képen mellettem a mentoromat és egyben az InnoFit hálózatigazgatóját, Mihalikné Krémer Erzsébetet és az InnoFit ügyvezetőjét, Jávori Pétert láthatod.  Nagyon sokat köszönhetek nekik, nélkülük biztos, hogy nem sikerült volna eljutni idáig. Hála és köszönet nekik! 🙂 Ez az első lépés az úton. Tudom, hogy sok minősülés vár még rám és ehhez nem kell más, minthogy a munkatársaimnak segítsek ugyanide eljutni. Rajtam nek fog múlni, mindent meg fogok ezért tenni! Gyere és csatlakozz a csapatunkhoz, hogy neked is segítsek sikereket elérni az InnoFitnél! 

Ha én megcsináltam, te is képes vagy rá! 😉