2019. február 16-án egy fantasztikus rendezvény részvevői lehettünk, ugyanis ezen a napon szervezte meg az InnoFit a második országos találkozóját. Számomra óriási jelentőséggel bírt, hiszen most vettünk részt először ezen az üzleti szemináriumon. A cég és vele együtt a Fusion Marketing 2018. október 6-án indult útjára és azóta több mint 300 taggal rendelkezik. Büszke vagyok arra, hogy én is közéjük tartozom.

A rendezvényre a férjem is elkísért – ő az én legfőbb támogatóm az üzletem építésében – és emellett nem egyedül képviseltem a csapatomat, hanem egy kedves munkatársam és az ő meghívottja is jelen voltak ezen a szép napon.

A rendezvény házigazdája Garami Gábor, rádiós műsorvezető volt, aki maga is tagja az InnoFitnek.

A találkozót Jávori Péter, az InnoFit ügyvezetője nyitotta meg, aki értékes gondolatokat osztott meg velünk. Rögtön az elején az üzletünket meghatározó idézettel kezdte.
“Akinek a tudás megszerzése drága, számolt-e a tudatlanság költségeivel?”
És milyen igaza van. Ugye? 😉

A következő előadó Szász Mátyás volt, a hálózat marketingigazgatója. Ő arról beszélt nekünk, hogy miben más a Fusion Marketing által kínált hálózatépítés, mint a hagyományos értelemben vett MLM. Rávilágított azokra a lényegi különbségekre, hogy az online marketingnek köszönhetően, nem fogynak el az érdeklődőink, a címlistánk ezáltal végtelenné válik. Azt is elmondta, hogy az automatizáció által a rendszerek éjjel nappal nekünk dolgoznak, megtartják helyettünk az üzleti bemutatókat, minden szükséges információval ellátják a jelöltet, így spórolva nekünk rengeteg időt.
Matyi igazi példakép, aki mind tudásban, mind hozzáállásban, mind pedig kitartásban olyan mintát mutat nekünk, amit valóban érdemes másolni.

Ezután Garami Gábor következett, aki a célokról mesélt. Igazán érdekes volt végighallgatni, hiszen én már régóta listát írok a céljaimról és öröm rápillantani és nyugtázni, hogy mennyi minden megvalósult már belőle. Szóval kezdd el te is lejegyzetelni a céljaidat – ha eddig még nem tetted – és rájössz majd, milyen óriási ereje van annak, hogy papírra vetetted. 🙂

Gábort az InnoFit hálózati igazgatója, Mihalikné Krémer Erzsébet követte. Nagyon vártam ezt az előadást, mert Böbe mindig elvarázsol mérhetetlen tudásával. Igazi szakértője az InnoFit termékeknek, megtiszteltetés tőle tanulni.

Az ebéd után terméktapasztalatokat hallgathattunk meg. Ehhez nem is kell különösebben semmit hozzáfűznöm, mert ha egyszer valaki kipróbálja ezeket a superfoodokat, érezni fogja a különbséget. 🙂

Ezután Lepés Marianna coach folytatta az előadást. Az előadása közben sokszor volt “aha” élményem, de a legfontosabb üzenet, amit a magaménak éreztem, a következő volt. ” Mindegy, hogy melyik utat választod, merre indulsz el. A lényeg, hogy indulj el és kezdd el kitaposni az utat!” Hiába a tervezés, ha nem mered megtenni az első lépést. A megfelelő idő MOST van. Nem szabad túlagyalni a dolgokat, hanem cselekedni kell. Az InnoFitnél megkapjuk azt a támogató hátteret, amire szükségünk van a céljaink eléréséhez, a többi rajtunk múlik. 🙂

Az oklevelek átadásakor sok lelkes és célokkal teli InnoFit tagot ismerhettünk meg. Jó érzés volt rájuk nézni, hiszen csillogott a szemük, büszkén vették át a munkájukért járó elismerést. Ezúton is gratulálok minden új minősültnek! 🙂

A továbbiakban Mihalik Gyöngyvér, Silver Manager mesélt az idáig vezető útról. Megtudhattuk tőle, hogy 23 évesen hogyan épített fel 3,5 hónap alatt egy ilyen volumenű csapatot. Fiatal kora ellenére olyan éretten gondolkozik, hogy sokan tanulhatnának tőle feladattudatról, felelősségvállalásról és kitartásról.

A nap zárásaként Erdei Zsolt világbajnok, magyar félnehéz-súlyú profi ökölvívótól tanulhattuk meg azt a gondolkodásmódot, ami egy bajnokot jellemez. Ez azért volt számomra nagyon tanulságos, mert ebben az üzletben minden rajtunk áll. Megfelelő hozzáállással és gondolkodással pedig kiemelkedő sikereket érhetünk el. Ha hajlandóak vagyunk tenni a céljainkért, akkor biztos, hogy sikerül elérnünk. Az InnoFit adja számunkra a hátteret, a profi marketingrendszert, a képzést és a csúcsszuper minőségű termékeket, nekünk pedig a munkát kell beletenni.
Nem hiába adta Erdei Zsolt azt a címet az előadásának, hogy “Minden küzdelem eldől, mielőtt a ringbe lépsz”.

Nagyon köszönöm az InnoFit vezetésének, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus szemináriumon. Ez a nap ismét megerősített abban, hogy igenis létezik egy másik út az MLM-ben. Egy olyan út, ahol az online marketingre építve, szelíden és nem nyomulva, az ismerősök és ismeretlenek zaklatása nélkül lehet felépíteni egy óriási hálózatot.

Tapasztald meg te is az InnoFit életérzést! Csatlakozz még ma! h