Amikor először találkoztam a Fusion Marketinggel és az InnoFittel kereső fázisában voltam az életemnek.
Kerestem az otthoni munkalehetőséget, egy online vállalkozás megteremtésének lehetőségét.
Nem tudtam mire akarok vállalkozni, csak abban voltam biztos, hogy 100 %-ban otthon végezhető munka érdekel, mert a kilenc hónapos kisfiam mellett ezt tudom vállalni.

Az MLM számomra nem volt idegen, régóta tudom, hogy ez egy átlagon felüli lehetőség hétköznapi embereknek. Ha egy hagyományos vállalkozás indításán törjük a fejünket, akkor a pénztárcánkat is erősen ki kell nyitni. Az MLM-nek pedig pont ez a nagy előnye, hogy minimális befektetéssel tudod elindítani a vállalkozásod és a jövedelmednek csak te szabhatsz határt. Azonban a hagyományos hálózatépítéstől mindig is a hideg rázott. El sem tudtam volna képzelni, hogy az ismerőseimet zaklassam vagy feláldozzam emiatt a baráti kapcsolataimat.

A legfontosabb kérdés tehát az volt, hogy hogyan tudok saját magam és a családom számára úgy kiépíteni egy második jövedelemforrást, hogy nem kell kimozdulnom az otthonomból és senkit nem kell zaklatnom semmivel. Egy valódi otthon végezhető munkalehetőség után kutattam, amit a Fusion Marketing és az InnoFit teljes mértékben lehetővé tesz számomra.

Nézzük meg, hogy miben más az InnoFit – Fusion Marketing által kínált online hálózatépítés, mint a hagyomány MLM?

Hagyományos MLM

A címlista írás úgy zajlik, hogy leülsz és összeírod az összes ismerősödet, aki csak az eszedbe jut. Mindegy, hogy milyen régen beszéltél vele, írd fel a listára és próbáld valahogy megszerezni a telefonszámát, hogy majd fel tudd hívni. Ezzel az a gond, hogy az ismerősök egy idő után elfogynak és ha addig nem sikerült elindulni, már nem is fogsz tudni sikereket elérni. Megrekedsz és még az ismerőseid is megharagszanak rád, amiért be akartad őket szervezni valahová.

Ha sikerült összeírnod az ismerőseidet, kezdődhet a telefonálás. A telefonálás célja, hogy meghívd őket egy üzleti bemutatóra, aminek reményében majd csatlakoznak hozzád. Ezzel az a baj, hogy mindenkit kiráz a hideg, ha egy ismerőse úgy kezdi, hogy “Találkoztam egy fantasztikus lehetőséggel és éppen rád gondoltam.”
A másik, hogy rohanó világban élünk és nem szeretünk időt vesztegetni olyan dolgokra, ami nem érdekel minket.
Ha pedig az ismerőseinket keressük meg az ajánlatunkkal, nem tudhatjuk, hogy a telefon másik végén lévő személy milyen élethelyzetben van. Szeretne-e egyáltalán változtatni az anyagi helyzetén, nyitott-e egy új lehetőségre. Így pedig borzasztó sok “nem-el” kell majd szembenéznie a hálózatépítőnek.

Tegyük fel, hogy ügyes és kitartó vagy és sikerült meghívnod pár ismerősödet a bemutatóra. A nagy MLM-es guruk azt tanítják, hogy tarts hetente 5, havonta 20 üzleti bemutatót és akkor garantált a sikered.
Mennyi idődet fogja ez felemészteni?
Ráadásul nem olyan egyszerű egy komplett üzleti tervet bemutatni valakinek, főleg ha kezdő hálózatépítő vagy.

InnoFit – Fusion Marketing

A listaépítés online marketing eszközökkel történik, ami azt jelenti, hogy egyetlen ismerősödet sem kell zaklatnod, sőt meg sem kell nekik említened, hogy mivel foglalkozol.  Az automata rendszereknek köszönhetően a címlistád folyamatosan bővülni fog, ráadásul olyan személyekkel, akik maguktól jelentkeztek az üzleti ajánlatra. Ezekkel az online eszközökkel teljesen megfordul a csapatépítés iránya. Nem neked kell győzködnöd az ismerőseid, hanem olyan emberekkel dolgozhatsz együtt, akik maguk tették fel a kezüket, mert jelentkeztek az InnoFit egyik automata rendszerén keresztül.

Az üzleti bemutató megtartása sem a te feladatod, ezt is az online rendszerek végzik helyettünk, rengeteg időt spórolva ezzel nekünk. Amíg az érdeklődő megnézi az üzleti ajánlatot, addig azt az időt arra fordíthatod, amire csak akarod. A családoddal lehetsz, a hobbidnak hódolhatsz, vagy bármi mást csinálhatsz, amihez csak kedved van. Az online marketing rendszereknek köszönhetően a másolódás is sokkal könnyebb, hiszen profi és hiteles szakemberek mutatják be az üzletet. Neked csak annyit kell megtanítanod az új belépődnek, hogy ezeket az eszközöket hogyan használja hatékonyan. Ezek a rendszerek a nap 24 órájában neked dolgoznak, tehát ha a jelöltednek éjjel van ideje megnézni a videókat amikor te alszol, ez akkor is lehetséges. 🙂

100 %-ban otthonról végezhető, hiszen nem kell menned sehová, nem kell bemutatókat tartanod és nem kell házalnod sem a termékekkel.

 

 

Amit még feltétlenül tudnod kell az InnoFit – Fusion Marketing egyedülálló üzleti modelljével kapcsolatban.
A “hálózatépítés online marketingeszközök segítségével” nem azt jelenti, hogy a Facebookon mindenféle munkát kínáló csoportban hirdetjük az ajánlatunkat vagy bejelölünk ismeretleneket és őket zaklatjuk az online munkalehetőséggel. Ebben az üzleti koncepcióban nem kér tőled senki olyat, hogy hozz létre egy Facebook csoportot, hívj meg oda mindenkit és bombázd őket termékajánlatokkal. Ez a módszer nemcsak időigényes és fárasztó, de érdemi eredményt nem tudsz vele elérni. Ez nem online hálózatépítés, ez a hagyományos MLM modern formája.

Mi a feladata egy online  hálózatépítőnek az InnoFitnél?

Ha egy csomó dolgot meg tudunk oldani automatizáltan az online rendszereknek köszönhetően, akkor benned is felmerülhet a kérdés, hogy mit csinál egy online hálózatépítő az InnoFitnél?

Te vagy az, aki ezeket a rendszereket működteti és elvégzi azokat a feladatokat, amiket nem lehet automatizálni.

Miután az érdeklődő feliratkozott az egyik honlapodon (ezt is az InnoFit biztosítja számodra), és megnézte a videókat, tele lesz kérdésekkel. Ezeket a kérdéseket te válaszolod majd meg, hiszen te leszel a mentora, ha belép a csapatodba. Miután csatlakozott hozzád, te fogod őt segíteni az elindulásban. Az InnoFit webirodája egy igazi e-learning tér, rengeteg képzési anyag található itt. Lépésről lépésre oktatóvideók segítik az új munkatárs elindulását, de ahhoz, hogy gyorsan és profin tudjon elindulni,  rád lesz a legnagyobb szüksége. Közösen átbeszélitek a terveit és mivel te már végigcsináltad a folyamatot, látod azt, hogy ő ezt hogyan, milyen eszközökkel tudja megvalósítani. Az InnoFit-nek fontos, hogy minél több munkatársa váljon sikeressé ebben az üzletben. Rajtad kívül még a te mentorod és a hozzátok legközelebb eső manager is segíti az új munkatársadat, így elmondható, hogy egy 2-3 fős üzleti mentorcsapat dolgozik a sikereiteken.

Ilyen módszerekkel, ugye mennyivel egyszerűbb felépíteni egy sikeres csapatot?
Ha te sem szeretnél kimaradni ebből az igazi online hálózatépítésből, akkor iratkozz fel az oldal alján található űrlapon és csatlakozz még ma a csapatunkhoz. 🙂

Szeretettel várlak a csapatomba! 🙂