InnoFit csapatunk

Nincs jobb érzés annál, mint egy olyan csapatnak a részesévé válni, akikkel közös a célunk és mindenben segítjük egymást. Gyere és csatlakozz ehhez a segítő  közösséghez, hogy a te álmaid is valóra válhassanak!

Vadász Alexa

 

Kommunikációs szakértőként minden nap emberekkel és történetekkel foglalkozom. Márkákkal és a mögöttük álló különböző személyiségekkel, ami rendkívül izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli feladat. Szerencsés vagyok, mert nagyon szeretem a szakmámat, főleg, hogy vállalkozóként olyan formában, stílusban, megközelítésben és gondolkodással dolgozom, ahogyan azt a legjobbnak látom a csapatommal együtt. Emellett komoly részét képezi az életemnek a fitness és az egészséges, tiszta táplálkozás, illetve új vállalkozásként az Innofit is. Ennek ötvözetéből született meg a HelloWelly brand, amellyel az a célom, hogy arra ösztönözzem az érdeklődőket, hogy merjenek változtatni, ha teljesebb, minőségibb életre vágynak, legyen szó pénzügyekről, egészségről és általában véve a jóllétről. Vedd fel Velem a kapcsolatot, ha fejlődnél, előbbre lépnél, és komolyan szeretnél tenni az álmaid megvalósításáért!

Telefonszám: +36 20/ 435-5514

E-mail cím: vadasz.alexa@gmail.com

Báló Imre

 

Mai világunkban a többség életét mások döntései alakítják és határozzák meg.

DÖNTÉS a saját életünkről, csak megfelelő mennyiségű és minőségű információk birtokában hozható. A XXI. század az internet világa és a végtelen mennyiségű információ színtere. Ebben a globális térben mindig az olvasó felelőssége, hogy mi az amit elfogad és követ!

Hasznos iránytű lehet a TUDATOSSÁG és hatékony eszköz, egy követhető MINTA megtalálása. Partnere vagyok egy innovatív, egészség és pénzügyi tudatos cégnek. A vállalkozás modern, XXI. századi. Aki megismeri és csatlakozik, használható elméleti tudást és működő üzleti modellt kap.

Aki elég merész és nem idegenkedik más NÉZŐPONT megismerésétől – egy új világban találja magát. Egy olyan KÖZÖSSÉG várja, ahol nem egyedül kell megtalálni a célhoz vezető utat.  Ahol a tudás rendszerezett és a képzési rendszeren keresztül hozzáférhető, az úton pedig, végig mellettünk van egy szakmai támogató a MENTOR.

Ezt a lehetőséget ajánlom, jó szívvel!

Telefonszám: +36 70 455 5190

E-mail cím: ghetisavy@gmail.com

Palotai Lászlóné, Manka

 

Nyugdíjas pedagógus vagyok, két gyermekem van és hat unokám. Egy kis faluban élek. Hasznos időtöltést és egy kis nyugdíj kiegészítést kerestem, amikor rábukkantam az InnoFitre. Nagyon megtetszett, hogy számítógépen, az ismerősök zaklatása nélkül tudom végezni ezt a munkát. Ja, és ráadásul komoly képzést kapok, két új szakmát tanulhatok. Ismét kinyílt előttem a világ. Boldog vagyok. Jó helyre, jó emberek közé kerültem. Gyere közénk, szeretettel várunk. Érezd át te is azt, amit én. A termékek fogyasztásával pedig legyél még egészségesebb.

Telefonszám: 06 70/ 397-1087

Email cím: palotaine.manka53@gmail.com

Kádár Edit

 

Nekem vannak álmaim. Nekem az álmaim adnak reménységet, az álmaim éltetnek, s erősítenek meg abban a hitemben, hogy meg tudom valósítani a céljaimat.

Nekem vannak céljaim. Legfőbb célom, hogy valóra váltsam az álmaimat.

Tudom, hogy neked is vannak álmaid, csak még magadnak sem mered bevallani, hogy vannak, mert valahol a lelked mélyén ugyan reménykedsz, de nem hiszel a megvalósulásukban.

Hidd el! Álmaid beteljesülése csak rajtad múlik. Határozd el magad, és lépj új szintre! Az INNOFIT egy remek lehetőség arra, hogy kibontsd a szárnyaidat és repülj az álmaid felé! Élj egészségesen, járd be a világot, alkoss, szeress és légy boldog!  Ezt mind elérheted, ha élsz az INNOFIT adta fantasztikus lehetőségekkel. Én ezt teszem. Tedd ezt te is!

Telefonszám: +36 20/ 333-8619

E-mail cím: kdredit@gmail.com

Légy te is InnoFit csapatunk tagja!

Tarts velünk és légy részese egy támogató közösségnek! Egy olyan csapatnak, ahol veled együtt dolgozunk a sikereiden.

Kapcsolat

3 + 7 =