Október 5-én, az InnoFit országos találkozóján egy újabb elismerést vehettem át, bronz manager lettem. 🙂

Ez a szint az InnoFitnél a középvezetői szint első lépcsőfoka. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb csapat – jelenleg 25 fő – vezetője vagyok, akiknek segítek egészségesebbé, boldogabbá, anyagilag függetlené tenni az életét.

Nagyon boldog vagyok, hogy tavaly decemberben rám talált az Innofit egyik hirdetése, és hogy éltem ezzel a nem mindennapi üzleti ajánlattal.

Hiszem, hogy véletlenek nem léteznek és mindig minden okkal történik. Így történt ez az én esetemben is. Nyitott voltam egy új lehetőségre és azonnal megragadtam, amint találkoztam vele. Bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. 🙂

Imádom a munkám minden percét. Az InnoFit az életünk részévé vált. El sem tudom képzelni úgy a napom, hogy ne konzultáljak a munkatársaimmal vagy, hogy ne agyaljak azon, hogyan tudnám őket a lehető legjobb tudásom szerint hozzásegíteni a sikerhez.

Egy igazi közösséggé formálódtunk, ahol együtt dolgozunk a céljainkért és ahol átsegítjük egymást az elénk gördülő akadályokon.

Ha már egy ideje fontolgatod az InnoFit ajánlatát, de még nem döntöttél, akkor ne halogasd tovább, vágj bele minél előbb!  Az InnoFitnél minden segítséget megkapunk, amire csak szükségünk lehet a munka során. Profi képzést,  automata online vevőszerző rendszereket, mentorálást. 
Minden adott ahhoz, hogy sikereket érj el. Nem kell más, csak az elhatározásod! 

Gyere és tartozz közénk!

Lépj te is új szintre az életedben!