Amikor eldöntöttem, hogy online vállalkozást indítok, akkor még nem tudtam, hogy az online MLM lesz az az értékesítési forma, amelyben megtalálom a számításom. Ma már tisztán látom, hogy nagyon jó döntést hoztam, hiszen egy vállalkozás elindítása rengeteg pénzbe kerül, viszont ha egy MLM üzlethez csatlakozol, akkor jóval kevesebb befektetéssel tudsz elindulni és nagyon magas szintekre juthatsz. Ezzel az otthoni vállalkozással olyan összegeket kereshetsz, ami biztosítja neked azt az életszínvonalat, amit egy hagyományos vállalkozás lehet, hogy nem is tudna.

Az utóbbi időben nagyon sok emberrel beszéltem és azt látom, hogy sokan nem értik az MLM lényegét, ezért félnek tőle annyira.

Írok majd arról is egy külön bejegyzést, hogy mik a leggyakoribb félelmeik, amik meggátolják őket abban, hogy csatlakozzanak és elindítsák saját MLM vállalkozásukat, de most inkább beszéljünk magáról a vállalkozásról.

Miért mondom, hogy vállalkozás?

Az MLM, multi level marketing, többszintű értékesítést jelent. Amikor csatlakozol egy hálózathoz, és eldöntöd, hogy te nem csak törzsvásárló szeretnél lenni, hanem értékesíted a cég termékeit, akkor tulajdonképpen “nyitsz egy boltot”.
Ez ugyanaz, mintha kiflit és párizsit árulnál a saját közértedben, csak ezt az üzletet tizedannyi befektetéssel indítod, mint az élelmiszerboltot.
Ott üzlethelyiséget bérelsz, keresel egy könyvelőt, beszerzed az engedélyeket, megkeresed a beszállítókat, előre megveszed az árukészletet, pénztárgépet vásárolsz és beállsz a pult mögé. Ez alsóhangon is milliós tétel. Ráadásul még nem adtál semmit. Ezzel általában mindenki tisztában van, aki vállalkozás indítását tervezi.

Ezzel szemben az MLM üzleted elindítása jóval egyszerűbb és kevesebb kockázattal jár, mert itt a csatlakozás után azonnal megkezdheted a munkát, az elején nincs szükség az imént felsorolt tételek egyikére sem. Húsz évvel ezelőtt még árukészletet vásároltattak volna veled, manapság már azt sem kell felhalmoznod, hiszen elég csak eljuttatni az információt az embereknek.
Az online rendszereknek köszönhetően, saját webáruházat üzemeltethetsz, amit az MLM cég biztosít számodra. Ha megrendelés érkezik, a rendszer rögzíti, hogy a vásárló tőled érkezett, a cég pedig elvégzi helyetted a többi munkát. Előkészíti a termékeket, becsomagolja, számlázza és kiszállítja a vevőidnek.
Neked pedig jóváírja az eladásból származó jutalékot. Ugye milyen egyszerű?

Eddig ebben annyi különbség van a hagyományos boltnyitással szemben, hogy ezt a vállalkozást jóval olcsóbban, akár már 100 ezer forinttal is el tudod indítani és a logisztika terhe sem a te válladat nyomja.

Az MLM legnagyobb előnye a hatástöbbszöröző erejében van, – többszintű értékesítés – ami azt jelenti, hogy ha keresel affiliate partnereket, akik ugyanígy megnyitják a saját vállalkozásukat és ők is keresnek partnereket, akkor közösen egyre több terméket értékesítetek, amiből egyre nagyobb jutalékod származik neked és a munkatársaidnak.

Az MLM az intelligens emberek üzlete, ezt egyre inkább tapasztalom. Aki megérti ennek a lényegét, rájön, hogy sokkal okosabb csapatban gondolkozni, mert így nem szabhat gátat az idő a jövedelem felső határának.
Gondolj csak bele! Ha egyedül dolgozol, hogyan tudsz több pénzt keresni?
– Alkalmazottként túlóráznod kell a napi nyolc óra munka után.
– Vállalkozóként pedig még több terméket kell eladnod, még több ügyfelet kell keresned, ami még több idődet emészti fel.

Ha több pénzt és több időt szeretnél, akkor az egyik legokosabb döntés, hogy csatlakozol egy MLM céghez és elindítod a saját MLM vállalkozásod. Ha pedig szeretnéd elfelejteni a kőkorszaki módszereket és névlistaírás, telefonálás, bemutatózás helyett 100 %-ban ONLINE dolgoznál, akkor kattints ide és csatlakozz a csapatunkhoz! 🙂